Familieopstilling

OPRINDELSE

Den tyske Familie- og psykoterapeut Bert Hellinger (1925 – 2019) iagttog, i hvor høj grad tidligere familiemedlemmers skæbne påvirker dem, som kommer efter. I realiteten styres alle familier af et sæt normer – en orden – der oftest er skjult for dem selv.

Bert Hellinger har udviklet en meget respektfuld version af Familie-opstillinger, som er en teknik, der på en meget simpel måde, synliggør de skjulte mønstre, som enhver familie er i besiddelse af.

SKABERE

Bert Hellinger

Jesuiter præst og missionær i Sydafrika hos Zulu stammen.Han studerede filosofi og teologi ved universitetet i Wurzberg.Han deltog i 70'erne i Viennese Association for Depth Psychology.Hellinger var omkring 70 år gammel, da han begyndte at dokumentere al sin viden, sin tilgang til psykologi i samarbejde med psykiateren Gunthard Weber
Læs mere

FORMÅL

Familieopstilling
I en familieopstilling undersøges familiestrukturen, og man vil opdage en eventuel uorden, som på det ubevidste plan kan være årsag til begrænsninger vi lægger på os selv, forviklinger i vores relationer, hvordan vi tænker om os selv, lavt selvværd, manglende selvtillid mm.

Når årsagen er afdækket, har vi mulighed for at skabe balance og opnå forsoning, forløsning, fred og komme videre. Rent praktisk foregår det ved en opstilling af de personer, der er relevante, i forhold til emnet der arbejdes med. Dvs. tilstedeværende personer stilles op som erstatning for de faktiske personer.

Den fysiske opstilling
Den fysiske opstilling fortæller visuelt mere end 1000 ord kan om, hvad der foregår inde i os.

Er du også nysgerrig på hvad denne metode kan enten i forhold til temaer eget eller andres liv, så deltag i en aften, hvor vi ud over teoretisk introduktion laver praktisk demonstration af familieopstilling, ud fra emner som en eller flere deltagere kan tænke sig at udforske.

Selv om det eventuelt ikke er din egen problemstilling, der arbejdes med, vil du kunne få indsigt i hvilke mønstre, der spiller ind i dit eget liv, blive afklaret med uforståeligheder og få oplevelsen af hvad metoden kan.

Det er en unik metode til at arbejde med forandring, udvikling og komplicerede problematikker.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage på disse aftener – ud over interesse og nysgerrighed.

MÅDER AT ANVENDE

Til at finde og opløse gamle familiemønstre, som stadig kan holde familien fanget i mønstre som er i vejen for sunde relationer.

Til at blive klogere på, hvorfor vi gør sådan som vi gør i vores familie.

Heale de gamle skader i vores familier, så vi kan rette blikket mod en fremtid uden familiesammenbrud.

Andre behandlingstyper

Skriv til os

Hvis der er en ting vi gør en stor dyd af, så  er det at lytte og sætte os i jeres sted for at hjælpe jer bedst muligt.
Går du med noget eller bare vil høre hvad vi kan, så skriv til os, så finder vi den bedste hjælp.
Find en af vores behandlere og kontakt os direkte på vores mail, 
så vender vi tilbage hurtigst muligt.
star-halfenvelopebookusersthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram