Healing

OPRINDELSE

Healing har været praktiseret i tusinder af år. Bare Det ny Testamente bugner af beretninger om en stor healer – Jesus - der levede for 2000 år siden i Mellemøsten, og allerede på den tid fandtes der samfund, der praktiserede healing i dagligdagen. Et af samfundene var Essæerne, hvor Jesus menes at have fået træning.

I dag findes der mange skoler indenfor healing: Reiki, Jin Shin Jyutsu, Psychic Surgery, Reconnective Healing – for blot at nævne nogle enkelte.

SKABERE

FORMÅL

Formålet med healing er at højne din sundhed gennem styrkelse af dine selvhelbredende kræfter. I mange tilfælde kan eksisterende fysiske eller psykiske lidelser mindskes markant eller endog forsvinde; i langt de fleste tilfælde kan du se frem til en bedre livskvalitet.

Ud over de rent behandlingsmæssige kvaliteter kan det være en positivt livsforandrende oplevelse af blive healet. Nogle klienter når dybe eksistentielle indsigter undervejs i processen.

MÅDER AT ANVENDE

Hver healingsretning har sine teknikker og forklaringsmodeller. Men overordnet set modtager du helbredende energi, formidlet af healerens hænder – ofte liggende på en briks. I nogle retninger vil healeren røre dig, i andre arbejder healeren uden direkte berøring. Kender du og healeren hinanden, kan nogle endog udføre effektiv fjernhealing tusinder af kilometer væk.

Formelt set er healing ordløst. Men da din og healerens oplevelser under sessionen oftest er vidt forskellige, vil det være naturligt både at have en indledende og en afsluttende snak. Så alt i alt tager en healingssession vel i omegnen af en times tid.

Skriv til os

Hvis der er en ting vi gør en stor dyd af, så  er det at lytte og sætte os i jeres sted for at hjælpe jer bedst muligt.
Går du med noget eller bare vil høre hvad vi kan, så skriv til os, så finder vi den bedste hjælp.
Find en af vores behandlere og kontakt os direkte på vores mail, 
så vender vi tilbage hurtigst muligt.
star-halfenvelopebookusersthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram